Interatum-palvelu auttaa laatimaan edunvalvontavaltuutuksen

Edunvalvontavaltuutus on keino varautua tilanteisiin, joissa yrittäjä estyy hoitamasta yrityksen asioita äkillisen sairastumisen tai onnettomuuden vuoksi. Edunvalvontavaltuutus on tehokas ja joustava tapa varautua sairastumisesta tai onnettomuudesta johtuviin riskeihin kenelle tahansa yrittäjälle. Interatum - palvelumme auttaa sinua laatimaan tarpeisiisi sopivan edunvalvontavaltakirjan.

Syitä huolehtia edunvalvontavaltuutus kuntoon

  • Yrittäjä itse määrittelee, kuka hänen asioitaan hoitaa ja miten, jos hän ei siihen itse kykene. Ilman valtuutusta valtio määrää edunvalvojan, jolloin asioiden hoitoon ja päätöksentekoon voi tulla katko. Yrittäjän itsensä valtuuttama taho taas voi hoitaa asioita riittävän laajoilla ja joustavilla valtuuksilla sujuvasti ja katkotta.
  • Edunvalvontavaltakirjassa valtuuttaja voi määritellä, mitä kaikkea valtuutus kattaa – niin omaisuuden ja taloudellisten kuin henkilökohtaistenkin asioiden osalta.
  • Edunvalvontavaltuutus on yrittäjän ja yrityksen riskien hallintaa. Vaikka turvana olisi jo erilaisia vakuutuksia, ne eivät välttämättä kata edunvalvontavaltuutuksen piiriin kuuluvia asioita.

Näin Interatum-palvelu toimii

  • Asiantuntijamme auttaa laatimaan tilannekartoituksen pohjalta edunvalvontavaltakirjan.
  • Jokaisen ihmisen elämään vaikuttavat tekijät, kuten omaisuus ja tavoitteet, ovat yksilölliset. Asiantuntija-apu auttaa laatimaan juuri kyseiselle valtuuttajalle ja valtuutetulle sopivan kokonaisuuden.   
  • Valtakirjan laatii pätevä ja kokenut asiantuntijamme.

 

Lataa Interatum-palvelun hinnasto